Op Koningsdag 2018 wordt de eerste LEEF marathon georganiseerd in Hoogland in samenwerking met AV Triathlon. LEEF staat voor Lopen, Eten En Fietsen. Deelnemers leggen hardlopend en fietsend een marathon af en kunnen onderweg een hapje eten. Het is een recreatieve prestatieloop zonder tijdslimiet voor sportievelingen.

Je kunt met 2- of 3-tallen deelnemen aan de LEEF marathon, waarbij steeds één persoon aan het hardlopen is en de ander fietst. Er wordt evenredig afgewisseld. Met een tweetal loop je dus ongeveer een halve marathon per persoon en ongeveer 14 kilometer met drie personen.

Het mooie parcours van 42 kilometer gaat door Hoogland en omgeving. Langs deze route staan enthousiaste vrijwilligers die de deelnemers voorzien van afwisselende hapjes en aanmoedigingen. Op deze punten kunnen de deelnemers ook even uitrusten en bijpraten. Het streven is om dit om de 5 kilometer te doen en dat kan voor deelnemers meteen een mooi punt zijn om te wisselen. Bekijk hier de route.

De LEEF marathon start tussen 10.00 en 10.45 uur op het feestterrein aan de Engweg. Daar worden de deelnemers ook weer hartelijk ontvangen na hun geweldige prestatie. We verwachten dat uiterlijk 16.00 uur de laatste deelnemers finishen.

Inschrijven kan met onderstaand formulier. De kosten zijn 5 euro per deelnemer. Na ontvangst van je betaling is je inschrijving definitief.

0
teams hebben zich al ingeschreven

Bij 50 teams sluit de inschrijving.

Inschrijfformulier

Naam deelnemer 1 / hoofdinschrijver (verplicht veld)

Adres (verplicht veld)

Mobiel nummer (verplicht veld)

E-mailadres ter verificatie (verplicht veld)


Naam deelnemer 2 (verplicht veld)

Adres (verplicht veld)

Mobiel nummer (verplicht veld)


Naam deelnemer 3 (optioneel)

Adres

Mobiel nummer

Ons team neemt op eigen risico deel aan de LEEF marathon, neemt het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens in acht en vrijwaart Stichting Oranjecomité Hoogland in geval van schade, letsel of anderszins tijdens onze deelname.

Deelname aan de LEEF marathon kost 5 euro per deelnemer*. Dit bedrag kan worden overgemaakt op IBAN NL85 RABO 016.68.34.645 t.a.v. Stichting Oranjecomite Hoogland o.v.v. LEEF marathon + 'naam van de hoofdinschrijver'. Na het ontvangen van het inschrijfgeld is jullie inschrijving definitief. Je ontvangt hiervan een bevestiging.

*Als de marathon door de organisatie onverhoopt wordt afgelast, storten we het inschrijfgeld terug op je bankrekeningnummer. Bij verhindering, ziekte of overmacht van (een van) de deelnemers kunnen we het inschrijfgeld helaas niet terugstorten.


  • vrijdag 27 april
  • start tussen 10.00 en 10.45 uur
  • start/finish vanaf terrein Eemruiters (Engweg)
  • 5 euro per deelnemer
    (vooraf inschrijven verplicht)