Het gezellige KolkVolk Oranjefeest van Café-Bar De Kolkrijst beleeft alweer haar zevende editie in Hoogland. Met dit jaar live muziek op het grote podium van de band ‘LEAD’ afgewisseld met de muziek van party-DJ Jesse. Kortom, op Koningsdag wordt het een topfeest op het KolkVolk Plein!

LEAD
De vijf heren en een charmante dame van LEAD hebben maar één doel voor ogen en dat is feest! Vanaf het startschot schudt de band je wakker en kun je losgaan op de beste hits van toen en nu. Nummers van Bon Jovi, Wildstylez, Normaal, Hazes, Queen, Snollebollekes, Bruno Mars, Meeuwis, AC/DC is een kleine greep uit het muzikale spektakel tijdens het KolkVolk Oranjefeest.

KolkVolk Plein
Om 12.00 uur is de bar geopend op het KolkVolk Plein. Vanaf 15.00 uur tot 20.00 uur kun je daar genieten van live muziek op het grote podium! Om 21.00 uur sluit de bar.

Weer of geen weer, het feest gaat door
Wat het weer ook doet, het KolkVolk Oranjefeest en de live muziek gaat altijd door! Een deel van het feest is overdekt. Er is dus geen enkele reden om er niet bij te zijn op Koningsdag in Hoogland!

  • maandag 27 april

  • 12.00 uur bar open
    15.00 uur start live muziek

  • feestterrein bij de manege aan de Engweg in Hoogland

  • alle leeftijden (geen alcohol onder 18 jaar)

  • toegang gratis
  • Als je onder de 18 jaar bent, is het niet toegestaan om alcohol op ons terrein te drinken. Wij schenken ook geen alcoholische dranken aan jongeren onder de 18 jaar. Legitimatie is daarom verplicht. Ben je 18+? Zorg dan dat je een 18+ polsbandje hebt. Deze polsbandjes zijn te verkrijgen op het terrein.

NIX18-cmyk-payoff-wit