KolkVolk Oranjefeest

KolkVolk Oranjefeest2019-04-03T18:08:34+00:00

Het gezellige KolkVolk Oranjefeest van Café-Bar De Kolkrijst beleeft alweer haar zesde editie in Hoogland. Met dit jaar live muziek op het grote podium van de band ‘Broadway’ afgewisseld met de muziek van party-DJ Jesse. Kortom, op Koningsdag wordt het een topfeest op het KolkVolk Plein!

Broadway
De naam Broadway staat voor glamour, klasse, verrassend entertainment en sfeer. Wie wel eens op Broadway is geweest, ziet en proeft daar de unieke combinatie van muziek en theater. En zo is het ook bij de band Broadway. De zes sympathieke bandleden spelen met heel veel enthousiasme een verrassend repertoire op een hoog muzikaal niveau. Dat Broadway tot de top van de Nederlandse coverbands behoort laten ze graag altijd en overal zien. Maar nog meer laten ze dat graag altijd en overal horen!

KolkVolk Plein
Om 12.00 uur is de bar geopend op het KolkVolk Plein. Vanaf 14.30 uur tot 20.00 uur kun je daar genieten van live muziek op het podium! Om 21.00 uur sluit de bar.

Weer of geen weer, het feest gaat door
Wat het weer ook doet, het KolkVolk Oranjefeest en de live muziek gaat altijd door! Bij slecht weer is een deel van het feest overdekt. Er is dus geen enkele reden om er niet bij te zijn op Koningsdag in Hoogland!  • Als je onder de 18 jaar bent, is het niet toegestaan om alcohol op ons terrein te drinken. Wij schenken ook geen alcoholische dranken aan jongeren onder de 18 jaar. Legitimatie is daarom verplicht. Ben je 18+? Zorg dan dat je een 18+ polsbandje hebt. Deze polsbandjes zijn te verkrijgen op het terrein.

NIX18-cmyk-payoff-wit


  • zaterdag 27 april

  • 12.00 uur bar open, 14.30 uur start live muziek

  • feestterrein bij de manege aan de Engweg in Hoogland (Gemeente Amersfoort)

  • alle leeftijden (geen alcohol onder 18 jaar)

  • toegang gratis