Attracties
Grote en kleine kinderen kunnen op
Koningsdag bij ons vanaf 11.30 uur naar hartenlust klimmen, klauteren, springen en chillen.

De XXL Stormbaan is een van de grootste en langste stormbanen van Nederland. Trotseer jij deze stormbaan van 45 meter? Of tem je als een echte cowboy liever een woeste rodeostier? Er is ook een photobooth om te gekke foto’s te maken met je vrienden.

Tokkelen en klimwand
Durf jij van de 40 meter lange tokkelbaan over het feestterrein naar beneden? Je mag ook de uitdaging met jezelf aangaan door de 9 meter hoge klimwand te beklimmen. Je moet in elk geval geen hoogtevrees hebben! Deelname is op eigen risico.

Kinderspelen, schminken en ponyrijden
Voor de kleinere kinderen is er op Koningsdag vanaf 11.30 uur een zandbak om in te spelen. Kinderen tot en met 8 jaar kunnen zich heerlijk uitleven op het springkussen. Of je laat je mooi schminken. Kinderen vanaf 4 jaar die op een echte pony willen rijden, kunnen vanaf 13.00 uur een ponyritje maken.


 • Deelname aan onze attracties, tokkelen, klimwand, ponyrijden, etc. is geheel op eigen risico. Bij jonge kinderen is toezicht van een volwassene vereist. De programmering kan evt. afwijken i.v.m. de weersomstandigheden.

 • woensdag 27 april

 • 11.30 – 17.00 uur

 • feestterrein aan de Engweg (zie plattegrond)

 • kinderen (ponyrijden vanaf 4 jaar en springkussen tot en met 8 jaar)

 • springkussen en zandbak gratis
  schminken 1 oranje munt
  stormbaan, rodeostier, ponyrijden, tokkelen en klimwand 2 oranje munten
  photobooth 3 oranje munten