Attracties
Grote en kleine kinderen kunnen op
Koningsdag bij ons vanaf 11.30 uur tot 17.00 uur naar hartenlust klimmen, klauteren en springen.

Baan je een weg langs de obstakels en bestorm de helling van de super hindernisbaan van wel 28 meter! Of klauter als een ervaren klimmer naar de top van de klim- en klautervulkaan. Glij daarna snel via de andere kant weer naar beneden, voordat de vulkaan tot uitbarsting komt. Alleen echte cowboy’s temmen de woeste rodeostier op het feestterrein. Deze attracties kosten een muntje.

Bubbelvoetbal
Bubbelvoetbal is geschikt voor jong én oud. Iedereen vanaf 5 jaar kan voor twee muntjes meedoen aan deze hilarische activiteit.

Fotobooth
In de fotobooth kun je te gekke foto’s maken met je vrienden voor drie muntjes. Je kunt de gemaakte foto’s mee naar huis nemen. Een super leuke herinnering aan Koningsdag!

Kinderspelen en schminken
Voor de kleinere kinderen is er op Koningsdag vanaf 11.30 uur een gratis zandbak om in te spelen. Kinderen tot en met 8 jaar kunnen zich heerlijk uitleven op het gratis springkussen. Of laat je voor een muntje mooi schminken bij onze schminkkraam.


 • Deelname aan onze attracties is geheel op eigen risico. Bij jonge kinderen is toezicht van een volwassene vereist. De programmering kan evt. afwijken i.v.m. de weersomstandigheden.

 • donderdag 27 april

 • 11.30 – 17.00 uur

 • feestterrein aan de Engweg (zie plattegrond)

 • kinderen (gratis springkussen tot en met 8 jaar)

 • springkussen en zandbak gratis
  schminken 1 munt
  stormbaan 1 munt
  rodeostier 1 munt
  dubbelvoetbal 2 munten
  photobooth 3 munten