We laten Koningsdag natuurlijk niet voorbij gaan zonder een kleurwedstrijd. Dit jaar zelfs een Kunst en Kleur Wedstrijd voor kinderen én volwassenen. Ja, je leest het goed! Als jij teken- of schildertalent hebt, kun je een kunstwerk maken, hoe oud je ook bent. Wie weet win je een mooie prijs!

Kleurplaat of Kunstwerk
Hou je van kleuren? Download dan een van de twee kleurplaten hieronder en kleur die zo mooi mogelijk in (0 t/m 12 jaar). Teken of schilder je liever zelf iets? Maak dan je eigen kunstwerk op A4 (alle leeftijden). Dus ook je ouders of je grote broer of zus kunnen meedoen! We hebben mooie prijzen voor verschillende leeftijdscategorieën.
Hart onder de riem
Zet jouw wens voor iemand anders op je kleurplaat of je kunstwerk. Na Koningsdag geven we alle ingeleverde kleurplaten en kunstwerken namelijk weg aan mensen die wel een hart onder de riem kunnen gebruiken. Dat doen we in samenwerking met De Zonnebloem en Sint Martinuskerk.
Inleveren
Als je op school zit in Hoogland of Nieuwland kun je jouw kleurplaat of kunstwerk inleveren in de speciale Kunst en Kleur Wedstrijd doos op school. Wil je meedoen met de Kunst en Kleurwedstrijd maar doet jouw school niet mee? Of zit je niet op school? Lever dan je kleurplaat of kunstwerk in op onderstaand adres (opsturen of langsbrengen):
Pastorielaan 10
3828 EV in Hoogland

LET OP: Vergeet niet je naam, leeftijd en e-mailadres op je kleurplaat of je kunstwerk te zetten. Anders kunnen we je niet bereiken voor de prijsuitreiking. Inleveren kan tot en met dinsdag 20 april 2021.

Download kleurplaat 1
(t/m 12 jaar)

Download kleurplaat 2
(t/m 12 jaar)

Maak een kunstwerk op A4
(alle leeftijden)