Stichting Oranjecomité Hoogland zorgt elk jaar voor een feestelijke Koningsavond en Koningsdag in Hoogland met veel activiteiten en attracties voor jong en oud. Ook organiseren we de Dodenherdenking op 4 mei en elke vijf jaar Bevrijdingsdag op 5 mei. Dit kunnen we doen met de financiële steun van onze donateurs.

Vanwege de coronamaatregelen kunnen we onze activiteiten niet organiseren zoals je dat van ons gewend bent. Daarom innen we dit jaar geen donateursbijdrage. Draag je ons een warm hart toe? Steun ons dan met een eenmalige bijdrage.

Steun ons met een eenmalige bijdrage

Scan de onderstaande QR code met de camera van je mobiele telefoon om een eenmalige bijdrage te geven aan het Oranjecomité Hoogland. Of klik op de QR code, dan ga je naar de betaalomgeving. Je bepaalt zelf welk bedrag je doneert. Alvast hartelijk bedankt!

Donateurs hebben een streepje voor!

Al vanaf 6 euro per jaar ben je donateur van Oranjecomité Hoogland. Daarvoor krijg je een donateurspas en waardebonnen met leuke aanbiedingen en kortingen bij lokale ondernemers! Als je nu donateur wordt, dan geldt je donateurschap voor 2022.

Hoe word je donateur?

> Automatisch: Je machtigt Stichting Oranjecomité Hoogland om jaarlijks je donateursbijdrage (minimaal 6 euro) af te schrijven van je bankrekening. Je vult hiervoor het onderstaande machtigingsformulier in. Als je nu donateur wordt, geldt je donateurschap voor 2022. Onze donateurlopers komen dan medio februari/maart 2022 persoonlijk bij je langs met je donateurspas en de waardebonnen. Je donateursbijdrage wordt rond maart 2022 automatisch afgeschreven.

> Aan de deur: Elk jaar lopen onze donateurlopers weer hun rondje door Hoogland. Woon je in Hoogland? Dat is de kans groot dat zij volgend jaar medio februari/maart weer bij jou aan de deur komen. Je kunt je donateursbijdrage contant maar ook met pin of met een QR code bij ze betalen. Je ontvangt dan meteen je donateurspas en de waardebonnen.

> Per e-mail: Mail je naam en adres en het bedrag dat wilt doneren naar info@oranjecomitehoogland.nl. We sturen je dan een betaalverzoek. Als je nu donateur wordt, geldt je donateurschap voor 2022. Onze donateurlopers komen dan in 2022 persoonlijk bij je langs met je donateurspas en de waardebonnen.

Word automatisch donateur

  Naam (verplicht veld)

  Adres (verplicht veld)

  Mijn bankrekening IBAN nummer (verplicht veld)

  Donateursbijdrage Oranjecomité Hoogland per jaar - minimaal 6 euro (verplicht veld)*

  *Dit bedrag zal elk jaar in maart via een doorlopende machtiging Euro-incasso van je bankrekening worden afgeschreven.

  Aantal donateurspassen (max. 1 donateurspas per 6 euro)

  E-mailadres ter verificatie (verplicht veld)

  Ik verleen hierbij toestemming aan Stichting Oranjecomité Hoogland om een doorlopende incasso-opdracht naar mijn bank te sturen, om de door mij opgegeven donateursbijdrage jaarlijks van mijn bankrekening te incasseren.

  Incassant ID: NL50ZZZ544180110000

  Machtigingskenmerk: Donateursbijdrage OCH

  Je gegevens worden uitsluitend opgeslagen en gebruikt voor je donateurschap en nooit verstrekt aan derden.

  Automatisch donateur geworden, maar niet eens met de afschrijving? Stuur dan binnen 8 weken na afschrijving van het bedrag een e-mail naar info@oranjecomitehoogland.nl. Wij storten het bedrag dan zo snel mogelijk op je rekening terug.

  Wil je je machtiging voor volgend jaar opzeggen? Stuur dan vóór 31 december een e-mail naar info@oranjecomitehoogland.nl onder vermelding van je naam en je IBAN nummer.