Het Oranjecomité Hoogland wil aandacht voor Rudi Koller en Leo van Munster uit Hoogland. Zij fietsen geld bij elkaar door op 7 juni 2012 maar liefst zes keer de Alpe d’Huez te beklimmen. De opbrengst van hun prestatie gaat naar KWF Kankerbestrijding.

Rudi: “Ik zal een dag moeten afzien om zes keer de Alpe d’Huez op te gaan! Ik zal pijn moeten lijden, moeten doorgaan want ‘Opgeven is geen optie!’ Een hele prestatie als het lukt, maar een prestatie die in het niet valt voor de prestatie die kankerpatiënten moeten leveren in de strijd tegen hun ziekte. Ik fiets voor mijn vader en schoonvader en voor die vele anderen die met deze ziekte in aanraking zijn gekomen. Hier wil ik mijn bijdrage aan leveren! En hoop dat jullie mij willen steunen, door te doneren.”

Leo: “Ik ga deze uitdaging aan voor mijn schoonmoeder die bijna 6 jaar geleden is overleden aan darmkanker en voor mijn vader die, naast reuma en parkinson, ook nog leukemie kreeg. Maar ook voor de mensen om me heen die met deze verschrikkelijke ziekte te maken krijgen, wil ik mijn steentje bijdragen door zes keer Alpe d’Huez op te fietsen. Door mij te steunen, steunt u ook het KWF/Alpe d’HuZes voor verder onderzoek en mensen met kanker een beter en aangenamer leven te geven. Samen met Rudi Koller ga ik deze uitdaging aan. Allebei zes keer de Alpe d’Huez op!”

Het doel van de missie van de mannen is Anderen Faciliteren en Inspireren om Goed, Gelukkig en Gezond te leven met Kanker!

Op Koninginnedag zal in de Kerklaan een melkbus staan waarin je een bijdrage kunt stoppen om de actie van Rudi en Leo te steunen.