Persbericht Oranjecomité Hoogland – 21 maart 2021

Oranjecomité Hoogland komt met coronaproof editie

Koningsdag 2021: een pubquiz, Heel Hoogland Bakt en een Kunst en Kleurwedstrijd

Door de coronamaatregelen waren er vorig jaar geen festiviteiten op en rond Koningsdag. Maar het Oranjecomité Hoogland werkte vanaf november achter de schermen al aan editie 2021. “Grote evenementen zijn in april en mei nog steeds niet mogelijk. Toch staat er nu wel een mooi programma voor jong en oud. Geheel coronaproof.”

Online pubquiz
Ben je slim of heb je gewoon zin in een leuke quizavond? Dan kun je op Koningsavond meedoen met de online pubquiz van Oranjecomité Hoogland. De pubquiz start maandag 26 april om klokslag 21.00 uur en wordt gepresenteerd door Duncan en DJ Melvin. Deze mannen beloven een avond vol gezelligheid en muziek. En ze gaan het je knap lastig maken met vragen over Hoogland, onze Oranjes en algemene kennis. Rond 23.00 uur is de prijsuitreiking.

Heel Hoogland Bakt
Laat je bakkunsten zien bij Heel Hoogland Bakt. Er is een leuke Cupcake Cup voor kinderen tot 12 jaar en een Koninklijke Taart Bakwedstrijd voor iedereen van 12 jaar tot 100 jaar (en ouder). Kinderen die meedoen met de Cupcake Cup krijgen een gratis bakpakket thuisbezorgd (zolang de voorraad strekt). Plaats je foto’s van je cupcakes online en tag ze met #heelhooglandbakt. De mooiste cupcakes winnen een prijs. Foto’s van Koninklijke taarten kunnen worden ingestuurd. Op Koningsdag beoordeelt een jury de 10 mooiste taarten op smaak, originaliteit en vorm.

Kunst en Kleur Wedstrijd
Bij Koningsdag hoort een kleurwedstrijd. Het Oranjecomité heeft zelfs een Kunst en Kleur Wedstrijd voor kinderen en volwassenen. Vanaf de website zijn kleurplaten te downloaden voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Heb je schilder- of tekentalent? Maak dan een kunstwerk op een A4, hoe oud je ook bent. Dus ook volwassenen kunnen een kunstwerk maken. Er zijn mooie prijzen voor verschillende leeftijdscategorieën.

Hart onder de riem
Na Koningsdag geeft het Oranjecomité Hoogland alle ingeleverde kleurplaten en kunstwerken aan mensen die een hart onder de riem kunnen gebruiken. Dat doen ze in samenwerking met De Zonnebloem en de Sint Martinuskerk.

Bekijk de activiteiten en het laatste nieuws over Koningsdag in Hoogland op www.oranjecomitehoogland.nl


Vragen over dit persbericht:
PR & Communicatie Oranjecomité Hoogland
Contactpersoon: Wendy te Velde
Telefoon: 06 25481981
E-mail: info@oranjecomitehoogland.nl