Op Koningsdag 2019 wordt in samenwerking met AV Triatlon de LEEF marathon gehouden in Hoogland. LEEF staat voor Lopen, Eten En Fietsen. Deelnemers leggen hardlopend en fietsend een marathon af en kunnen onderweg een hapje eten. Een recreatieve prestatieloop van 42 kilometer zonder tijdslimiet voor sportievelingen!

Je kunt met 2-, 3- of 4-tallen deelnemen aan de LEEF marathon, waarbij steeds één persoon aan het hardlopen is en de anderen fietsen. Er wordt evenredig afgewisseld. Met een tweetal loop je dus ongeveer een halve marathon per persoon, met een drietal ongeveer 14 kilometer en met vier personen ongeveer twee keer 5 kilometer per persoon.

Het mooie parcours van 42 kilometer gaat zaterdag 27 april door Hoogland en omgeving. Langs deze route staan enthousiaste vrijwilligers die de deelnemers voorzien van afwisselende hapjes en aanmoedigingen. Op deze punten kunnen de deelnemers ook even uitrusten en bijpraten. Het streven is om dit om de 5 kilometer te doen en dat kan voor de deelnemers meteen een mooi punt zijn om te wisselen. Bekijk hier de route.

Inschrijven kan met onderstaande formulier. De kosten zijn 5 euro per persoon. Na ontvangst van je betaling is je inschrijving definitief. Bij 50 teams sluit de inschrijving.

De LEEF marathon 2019 start zaterdag 27 april tussen 10.00 en 10.30 uur op het feestterrein aan de Engweg in Hoogland. Daar worden de deelnemers ook weer hartelijk ontvangen na hun geweldige prestatie. We verwachten dat uiterlijk 16.00 uur de laatste deelnemers finishen.

Bekijk hier de foto’s van 2018

Schrijf je nu in voor de LEEF marathon 2019!

  Naam deelnemer 1 / hoofdinschrijver (verplicht veld)

  Adres (verplicht veld)

  Mobiel nummer (verplicht veld)

  E-mailadres ter verificatie (verplicht veld)


  Naam deelnemer 2 (verplicht veld)

  Adres (verplicht veld)

  Mobiel nummer (verplicht veld)


  Naam deelnemer 3 (optioneel)

  Adres

  Mobiel nummer


  Naam deelnemer 4 (optioneel)

  Adres

  Mobiel nummer

  Ons team neemt op eigen risico deel aan de LEEF marathon, neemt het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens in acht en vrijwaart Stichting Oranjecomité Hoogland in geval van schade, letsel of anderszins tijdens onze deelname.

  Deelname aan de LEEF marathon kost 5 euro per deelnemer*. Dit bedrag kan worden overgemaakt op IBAN NL85 RABO 016.68.34.645 t.a.v. Stichting Oranjecomite Hoogland o.v.v. LEEF marathon + 'naam van de hoofdinschrijver'. Na het ontvangen van het inschrijfgeld is jullie inschrijving definitief. Je ontvangt hiervan een bevestiging.

  *Als de marathon door de organisatie onverhoopt wordt afgelast, storten we het inschrijfgeld terug op je bankrekeningnummer. Bij verhindering, ziekte of overmacht van (een van) de deelnemers kunnen we het inschrijfgeld helaas niet terugstorten.


  • zaterdag 27 april

  • start tussen 10.00 – 10.30 uur

  • feestterrein aan de Engweg in Hoogland

  • alle leeftijden

  • 5 euro per deelnemer (vooraf inschrijven)