Afgelopen maandag 30 april 2012 hebben heel veel bezoekers kunnen genieten van de gezellige kinderkleedjesmarkt, de muziekoptredens, de verschillende activiteiten en attracties zoals de buikschuifbaan, de klimwand, het ponyrijden en het springkussen in de Kerklaan in Hoogland. Natuurlijk ontbraken ook de popcorn, de suikerspinnen, snoepzakjes en de poffertjes dit jaar niet. We kijken dan ook terug op een zeer geslaagde Koninginnedag 2012 met een gezellige sfeer en fantastisch weer.

Wij bedanken Gemeente Amersfoort, politie Utrecht district Eemland zuid, brandweer Amersfoort, EHBO, basisschool De Langenoord, De Hooge Narren, muziekvereniging St. Caecilia, de verkeersregelaars en alle vrijwilligers voor hun bijdrage aan onze activiteiten op 30 april. Daarnaast zijn we erg blij met het begrip en de medewerking van de omwonenden van de Kerklaan/Berkenlaan op Koninginnedag.

Tot slot bedanken wij alle donateurs, onze adverteerders, Wijkbeheerteam Hoogland, Ondernemersvereniging Hoogland en onze sponsors Albert Heijn Hoogland en Zandink Zandhandel Nijkerk voor hun financiële bijdrage of sponsoring in natura. Door al deze steun kunnen we onze activiteiten blijven organiseren.