Stichting Oranjecomité Hoogland zorgt elk jaar voor een feestelijke Koningsavond en Koningsdag in Hoogland met veel activiteiten en attracties voor jong en oud. Ook organiseren we de Dodenherdenking op 4 mei en elke vijf jaar Bevrijdingsdag op 5 mei. Om dit te organiseren, mogen we elk jaar op de financiële steun van onze donateurs rekenen.

Vanwege de extra maatregelen van de Rijksoverheid kunnen onze evenementen NIET doorgaan. Daarom innen we voorlopig ook GEEN donateursbijdrage bij onze donateurs.

Donateurs hebben een streepje voor!

Al vanaf 6 euro per jaar ben je donateur van Oranjecomité Hoogland. Daarvoor krijg je een donateurspas en waardebonnen met leuke aanbiedingen en kortingen bij lokale ondernemers! Als je nu donateur wordt dan geldt je donateurschap voor 2021.

Vrijwillige bijdrage natuurlijk welkom

We proberen alle kosten en investeringen dit jaar voor Koningsdag, Dodenherdenking en Bevrijdingsdag te beperken. Dat lukt niet in alle gevallen. Dus als je ons wel wilt steunen met een vrijwillige bijdrage, dan is dat natuurlijk heel welkom! Dat kan dat op NL85 RABO 0166 8346 45 t.a.v. Oranjecomite Hoogland. 

Hoe word je donateur?
> Automatisch: Je machtigt Stichting Oranjecomité Hoogland om jaarlijks je donateursbijdrage (minimaal 6 euro) af te schrijven van je bankrekening. Je vult hiervoor het onderstaande machtigingsformulier in. Als je nu donateur wordt, geldt je donateurschap voor 2021. Onze donateurlopers komen dan in 2021 persoonlijk bij je langs met je donateurspas en de waardebonnen. Je donateursbijdrage wordt rond maart 2021 automatisch afgeschreven.

> Aan de deur: Elk jaar in februari/maart lopen onze donateurlopers weer hun rondje door Hoogland. Woon je in Hoogland? Dat is de kans groot dat zij volgend jaar weer bij jou aan de deur komen. Je kunt je donateursbijdrage contant maar ook met pin bij ze betalen en je ontvangt dan meteen je donateurspas en de waardebonnen.

> Per e-mail: Mail je naam en adres en het bedrag dat wilt doneren naar info@oranjecomitehoogland.nl. Als je nu donateur wordt, geldt je donateurschap voor 2021. Onze donateurlopers komen dan in 2021 persoonlijk bij je langs met je donateurspas en de waardebonnen.

Word automatisch donateur

Naam (verplicht veld)

Adres (verplicht veld)

Mijn bankrekening IBAN nummer (verplicht veld)

Donateursbijdrage Oranjecomité Hoogland per jaar - minimaal 6 euro (verplicht veld)*

*Dit bedrag zal elk jaar in maart via een doorlopende machtiging Euro-incasso van je bankrekening worden afgeschreven.

Aantal donateurspassen (max. 1 donateurspas per 6 euro)

E-mailadres ter verificatie (verplicht veld)

Ik verleen hierbij toestemming aan Stichting Oranjecomité Hoogland om een doorlopende incasso-opdracht naar mijn bank te sturen, om de door mij opgegeven donateursbijdrage jaarlijks van mijn bankrekening te incasseren.

Incassant ID: NL50ZZZ544180110000

Machtigingskenmerk: Donateursbijdrage OCH

Je gegevens worden uitsluitend opgeslagen en gebruikt voor je donateurschap en nooit verstrekt aan derden.

Automatisch donateur geworden, maar niet eens met de afschrijving? Stuur dan binnen 8 weken na afschrijving van het bedrag een e-mail naar info@oranjecomitehoogland.nl. Wij storten het bedrag dan zo snel mogelijk op je rekening terug.

Wil je je machtiging voor volgend jaar opzeggen? Stuur dan vóór 31 december een e-mail naar info@oranjecomitehoogland.nl onder vermelding van je naam en je IBAN nummer.