Stichting Oranjecomité Hoogland zorgt elk jaar voor een feestelijke Koningsdag in Hoogland met veel activiteiten en attracties voor jong en oud. Ook organiseren we de dodenherdenking op 4 mei en elke vijf jaar bevrijdingsdag op 5 mei. Maar we hebben donateurs nodig om dit te kunnen blijven organiseren. Steun jij ons met je bijdrage?

Donateurs hebben een streepje voor!

Al vanaf 6 euro per jaar ben je donateur. Je krijgt daarvoor een donateurspas en maar liefst 15 waardebonnen met leuke aanbiedingen en kortingen bij lokale ondernemers! Als je je donateurspas invult en op Koningsdag inlevert bij de Oranjekraam, ontvang je ook een gratis gadget of een gratis ballon voor de ballonnenwedstrijd.

Hoe word je donateur?
> Automatisch: Je machtigt Stichting Oranjecomité Hoogland om jaarlijks je donateursbijdrage (minimaal 6 euro) af te schrijven van je bankrekening. Je vult hiervoor het onderstaande machtigingsformulier in. Wij komen dan persoonlijk bij je langs met je donateurspas en de waardebonnen.

> Aan de deur: Half maart starten onze donateurslopers in Hoogland. Woon je in Hoogland? Dat is de kans groot dat zij bij jou aan de deur komen. Je kunt je donateursbijdrage contant maar ook met pin bij ze betalen en je ontvangt dan meteen je donateurspas en de waardebonnen.

> Per e-mail: Mail je naam en adres en het bedrag dat wilt doneren naar info@oranjecomitehoogland.nl. Wij komen dan persoonlijk bij je langs om je donateursbijdrage te innen en je donateurspas en de waardebonnen te overhandigen.

Word automatisch donateur

Naam (verplicht veld)

Straatnaam en huisnummer (verplicht veld)

Postcode (verplicht veld)

Woonplaats (verplicht veld)

Telefoon (verplicht veld)

Geboortedatum (verplicht veld)

Mijn bankrekening IBAN nummer (verplicht veld)

Donateursbijdrage Oranjecomité Hoogland per jaar - minimaal 6 euro (verplicht veld)*

*Dit bedrag zal elk jaar in maart via een doorlopende machtiging Euro-incasso van je bankrekening worden afgeschreven.

Aantal donateurspassen (max. 1 donateurspas per 6 euro)

E-mailadres ter verificatie (verplicht veld)

Ik verleen hierbij toestemming aan Stichting Oranjecomité Hoogland om een doorlopende incasso-opdracht naar mijn bank te sturen, om de door mij opgegeven donateursbijdrage jaarlijks van mijn bankrekening te incasseren.

Incassant ID: NL50ZZZ544180110000

Machtigingskenmerk: Donateursbijdrage OCH

Automatisch donateur geworden, maar niet eens met de afschrijving? Stuur dan binnen 8 weken na afschrijving van het bedrag een e-mail naar info@oranjecomitehoogland.nl. Wij storten het bedrag dan zo snel mogelijk op je rekening terug.

Wil je je machtiging voor volgend jaar opzeggen? Stuur dan vóór 31 december een e-mail naar info@oranjecomitehoogland.nl onder vermelding van je naam en je IBAN nummer.