Wij hebben uw steun nodig!

Stichting Oranjecomité Hoogland zorgt elk jaar voor verschillende activiteiten voor jong en oud op Koningsdag. Ook organiseren we Dodenherdenking op 4 mei en elke vijf jaar Bevrijdingsdag op 5 mei. Maar de hebben heel hard nieuwe donateurs nodig om dit te kunnen blijven organiseren.

Draagt u Stichting Oranjecomité Hoogland een warm hart toe en wilt u jaarlijks het Oranjefeest met ons blijven vieren? Word dan donateur en steun ons dan met uw bijdrage.

Leuke attentie
Al vanaf 6 euro per jaar bent u donateur van Stichting Oranjecomité Hoogland en ontvangt u een donateurspas. Als u deze pas invult en op 27 april inlevert bij de Oranjekraam dan ontvangt u een leuke attentie.

Word ook donateur!
Donateur worden kan op verschillende manieren:

> Automatisch: U machtigt Stichting Oranjecomité Hoogland om jaarlijks uw donateursbijdrage (minimaal 6 euro) af te schrijven van uw bankrekening. U vult hiervoor het onderstaande machtigingsformulier in. Wij komen dan persoonlijk bij u langs met uw donateurspas. Als u zich aanmeld na 15 april kunt u uw donateurspas op 27 april ophalen bij de Oranjekraam.

> Aan de deur: Half maart starten onze donateurslopers in Hoogland. Woont u in Hoogland? Dat is de kans groot dat zij bij u aan de deur komen. Voor de veiligheid van onze donateurslopers kunt u uw donateursbijdrage niet alleen contant maar ook met pin betalen. U ontvangt meteen uw donateurspas.

> Per e-mail: Mail uw naam en adres en het bedrag dat u per jaar wilt doneren naar info@oranjecomitehoogland.nl. Wij komen dan persoonlijk bij u langs om uw donateursbijdrage te innen en uw donateurspas te overhandigen.

Word automatisch donateur

Naam (verplicht veld)

Straatnaam en huisnummer (verplicht veld)

Postcode (verplicht veld)

Woonplaats (verplicht veld)

Telefoon (verplicht veld)

Geboortedatum (verplicht veld)

Mijn bankrekening IBAN nummer (verplicht veld)

Donateursbijdrage Oranjecomité Hoogland per jaar - minimaal 6 euro (verplicht veld)*

*Dit bedrag zal elk jaar in maart via een doorlopende machtiging Euro-incasso van uw rekening worden afgeschreven.

Aantal donateurspassen (max. 1 donateurspas per 6 euro)

E-mailadres ter verificatie (verplicht veld)

Ik verleen hierbij toestemming aan Stichting Oranjecomité Hoogland om een doorlopende incasso-opdracht naar mijn bank te sturen, om de door mij opgegeven donateursbijdrage jaarlijks van mijn bankrekening te incasseren.

Incassant ID: NL50ZZZ544180110000

Machtigingskenmerk: Donateursbijdrage OCH

Bent u automatisch donateur geworden, maar bent u het niet eens bent met de afschrijving? Stuurt u dan binnen 8 weken na afschrijving van het bedrag een e-mail naar info@oranjecomitehoogland.nl. Wij storten het bedrag dan zo snel mogelijk op uw rekening terug.

Wilt u uw machtiging voor volgend jaar opzeggen? Stuurt u dan vóór 31 december een e-mail naar info@oranjecomitehoogland.nl onder vermelding van uw naam en uw IBAN nummer.