Wil je op Koningsdag eens iets anders doen? Rijd dan mee met de Oranje Rally Toertocht georganiseerd door Jesse Vriens en Nick van Veldhuijzen in samenwerking met het Oranjecomité Hoogland. 

De toertocht navigeert je langs een mooie route in de omgeving. Je start om 10.00 uur bij Concordia in Hoogland en eindigt rond 12.00 uur op het veld naast de manege van de Eemruiters waar de deelnemende auto’s tot 17.00 uur worden tentoongesteld.

Deelname kost 15 euro per auto. Inschrijven voor de Oranje Rally Toertocht kan met onderstaand formulier. 


De Oranje Rally Toertocht 2018 is geen wedstrijd en deelname is vrijwillig, maar niet vrijblijvend. Mede in verband met de veiligheid van de deelnemers en andere weggebruikers hebben we voor de Oranje Rally Toertocht onderstaand reglement opgesteld:

Reglement Oranje Rally Toertocht 2018

 1. Je bent zelf verantwoordelijk voor je auto tijdens de toertocht en tijdens de tentoonstelling na afloop.
 2. De deelnemende auto moet in goede technische staat zijn en veilig te zijn voor eventuele passagiers die meerijden.
 3. De auto dient ook te voldoen aan alle wet- en regelgeving hieromtrent.
 4. De bestuurder van de deelnemende auto dient verzekerd te zijn voor wettelijke aansprakelijkheid en moet tevens in het bezit zijn van een geldig rijbewijs.
 5. De bestuurder is lichamelijk en geestelijk in staat om aan de toertocht deel te nemen en is hiertoe ook bekwaam. Het gebruik van alcohol, drugs of overige middelen die de rijvaardigheid kunnen beïnvloeden is niet toegestaan zowel voor als tijdens het besturen van de auto.
 6. Alle deelnemers aan de toertocht dienen zich te houden aan de geldende verkeersregels en de verkeersveiligheid in acht te nemen. De organisatie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor fouten van de deelnemers of voor die van andere weggebruikers tijdens de toertocht en voor eventuele verkeersboetes.
 7. Deelnemers dienen zich aan de snelheid te houden, de toertocht is geen wedstrijd.
 8. In verband met de veiligheid is het verplicht om tenminste één bijrijder te hebben die de routebeschrijving kan lezen.
 9. De organisatie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor diefstal, schade (materieel of immaterieel), letselschade en schade en aansprakelijkheid jegens derden tijdens de toertocht of tijdens het tentoonstellen van de auto na afloop.

Inschrijven voor de Oranje Rally Toertocht 2018

Naam bestuurder (verplicht veld)

Naam bijrijder(s) (verplicht veld)

Straatnaam en huisnummer (verplicht veld)

Postcode en woonplaats (verplicht veld)

Telefoonnummer (verplicht veld)

E-mailadres ter verificatie (verplicht veld)

Kenteken auto (verplicht veld)

Merk auto

Bouwjaar auto

Bijzonderheden auto

Aantal bijrijders (verplicht veld)

Vrijwaringsclausule
Mijn deelname aan de Oranje Rally Toertocht 2018 is geheel voor mijn eigen rekening en risico. Ik verklaar dat elke hierboven opgegeven deelnemer (bestuurder en bijrijder(s)) het reglement Oranje Rally Toertocht 2018 heeft gelezen en zich eraan houdt. Ik verklaar ook dat hij/zij de organisatie van de Oranje Rally Toertocht 2018 (Oranjecomité Hoogland en overige organisatoren) niet aansprakelijk zal stellen of houden voor eventueel geleden schade (materieel of immaterieel), letselschade en schade en aansprakelijkheid jegens derden.

Deelname aan de Oranje Rally Toertocht 2018 kost 15 euro per auto*. Dit bedrag kan worden overgemaakt op IBAN NL85 RABO 016.68.34.645 t.a.v. Stichting Oranjecomite Hoogland o.v.v. Oranje Rally + 'naam van de bestuurder'. Na het ontvangen van het inschrijfgeld is je inschrijving definitief. Je ontvangt hiervan een bevestiging.

*Als de Oranje Rally Toertocht 2018 door de organisatie onverhoopt wordt afgelast, storten we het inschrijfgeld terug op je bankrekening. Bij verhindering, ziekte of overmacht van (een van) de deelnemers kunnen we het inschrijfgeld helaas niet terugstorten.


 • vrijdag 27 april
 • 10.00 uur start toertocht
  12.00 -17.00 uur tentoonstelling auto’s
 • start toertocht vanaf Concordia (Kerklaan 3)
  tentoonstelling auto’s naast de manege (Engweg 115)
 • Bestuurders vanaf 18 jaar met geldig rijbewijs, bijrijders alle leeftijden
 • 15 euro per auto