Het gezellige KolkVolk Oranjefeest van Café-bar De Kolkrijst vindt alweer voor de vijfde keer plaats op het KolkVolk Plein aan de Engweg in Hoogland. 

KolkVolk Plein
Om 12.00 uur is de bar geopend op het KolkVolk Plein. Van 14.30 uur tot 20.00 uur kun je daar genieten van live muziek van de band SPOT!  Om 21.00 uur sluit de bar.

SPOT!
Deze band uit de Achterhoek is dé band van het jaar. De vijf ‘good looking’ SPOT! bandieten zijn enthousiast, energiek en muzikaal op topniveau. Hun optreden op het KolkVolk Oranjefeest is een aaneenschakeling van de mooiste momenten, van guilty pleasure tot een verrassende close harmony show. SPOT! blijft je boeien, van de eerste tot ver na de laatste minuut.

Weer of geen weer, het feest gaat door
Wat het weer ook doet, het KolkVolk -Oranjefeest met live muziek gaat door! Bij slecht weer zorgen wij voor een overdekt feest. Er is dus geen enkele reden om er niet bij te zijn!


Op het terrein waar op vrijdag 27 april al onze activiteiten plaatsvinden, gelden onze huisregels. Daarnaast hebben we een alcoholbeleid en -procedure opgesteld.


  • Als je onder de 18 jaar bent, is het niet toegestaan om alcohol op ons terrein te drinken. Wij schenken ook geen alcoholische dranken aan jongeren onder de 18 jaar. Legitimatie is daarom verplicht. Ben je 18+? Zorg dan dat je een 18+ polsbandje hebt. Deze polsbandjes zijn te verkrijgen op het terrein.

NIX18-cmyk-payoff-wit


  • vrijdag 27 april
  • 12.00 uur bar open, 14.30 uur start live muziek
  • terrein bij De Eemruiters (Engweg)
  • alle leeftijden (geen alcohol onder 18 jaar)
  • toegang gratis