Voor de vierde keer vieren we het gezellige KolkVolk Oranjefeest van Café-bar De Kolkrijst bij De Eemruiters aan de Engweg. U kunt volop genieten van live muziek met de band Super Sundays! Vanwege het koude weer is het KolkVolk Plein in de overdekte manege.

KolkVolk Plein
Om 12.00 uur is de bar geopend op het KolkVolk Plein. Van 14.30 uur tot 20.00 uur kunt u op het plein genieten van live muziek van de band Super Sundays. Om 21.00 uur sluit de bar.

Super Sundays
De zes ervaren muzikanten van Super Sundays zetten op Koningsdag het KolkVolk Plein op zijn kop! Ze spelen met een enorme dosis energie de grootste hits van grofweg de jaren 90 tot nu. Daarnaast komen alle bekende dance-classics in hoog tempo voorbij. Tel daar de enthousiaste presentatie, een vet geluid, special effects en een waanzinnige lichtshow bij op en het plaatje is compleet. Super Sundays = always a dazzling party!

Overdekt feest
Vanwege het koude en wisselvallige weer vieren we het KolkVolk Oranjefeest net als vorig jaar in de overdekte manege van De Eemruiters.

DSC_0359_a


Op het terrein waar op donderdag 27 april al onze activiteiten plaatsvinden, gelden onze huisregels. Daarnaast hebben we een alcoholbeleid en -procedure opgesteld.


  • Als je onder de 18 jaar bent, is het niet toegestaan om alcohol op ons terrein te drinken. Wij schenken ook geen alcoholische dranken aan jongeren onder de 18 jaar. Legitimatie is daarom verplicht. Ben je 18+? Zorg dan dat je een 18+ polsbandje hebt. Deze polsbandjes zijn te verkrijgen op het terrein.

NIX18-cmyk-payoff-wit


  • donderdag 27 april
  • 12.00 uur bar open, 14.30 uur start live muziek
  • overdekte manege De Eemruiters (Engweg)
  • alle leeftijden (geen alcohol onder 18 jaar)
  • toegang gratis