Stichting Oranjecomité Hoogland zorgt elk jaar voor een feestelijke Koningsavond en Koningsdag in Hoogland met veel activiteiten en attracties voor jong en oud. Ook organiseren we de Dodenherdenking op 4 mei en elke vijf jaar Bevrijdingsdag op 5 mei. Dit kunnen we doen met de financiële steun van onze donateurs. Je kunt ons ook steunen met een eenmalige bijdrage.

Donateurs hebben een streepje voor!

Al vanaf 10 euro per jaar ben je donateur van Oranjecomité Hoogland. Daarvoor krijg je een donateurspas en waardebonnen met leuke aanbiedingen en kortingen bij lokale ondernemers! Als je nu donateur wordt, dan geldt je donateurschap voor 2024.

Hoe word je donateur?

> Automatisch: Je machtigt Stichting Oranjecomité Hoogland om jaarlijks je donateursbijdrage (minimaal 10 euro) af te schrijven van je bankrekening. Je vult hiervoor het onderstaande machtigingsformulier in. Als je nu donateur wordt, geldt je donateurschap voor 2023. Onze donateurlopers komen dan voor Koningsdag persoonlijk bij je langs met je donateurspas en de waardebonnen. Je donateursbijdrage wordt rond april 2023 automatisch afgeschreven.

> Aan de deur: Elk jaar lopen onze donateurlopers weer hun rondje door Hoogland. Woon je in Hoogland? Dat is de kans groot dat zij medio maart weer bij jou aan de deur komen. Je kunt je donateursbijdrage met pin bij ze betalen. Je ontvangt dan meteen je donateurspas en de waardebonnen.

> Per e-mail: Mail je naam en adres en het bedrag dat wilt doneren naar info@oranjecomitehoogland.nl. We sturen je dan een betaalverzoek. Als je nu donateur wordt, geldt je donateurschap voor 2023. Onze donateurlopers komen dan persoonlijk bij je langs met je donateurspas en de waardebonnen.

Word automatisch donateur

  Naam (verplicht veld)

  Adres (verplicht veld)

  Mijn bankrekening IBAN nummer (verplicht veld)

  Donateursbijdrage Oranjecomité Hoogland per jaar - minimaal 10 euro (verplicht veld)*

  *Dit bedrag zal elk jaar in maart via een doorlopende machtiging Euro-incasso van je bankrekening worden afgeschreven.

  Aantal donateurspassen (max. 1 donateurspas per 10 euro)

  E-mailadres ter verificatie (verplicht veld)

  Ik verleen hierbij toestemming aan Stichting Oranjecomité Hoogland om een doorlopende incasso-opdracht naar mijn bank te sturen, om de door mij opgegeven donateursbijdrage jaarlijks van mijn bankrekening te incasseren.

  Incassant ID: NL50ZZZ544180110000
  Machtigingskenmerk: Donateursbijdrage OCH

  Je gegevens worden uitsluitend opgeslagen en gebruikt voor je donateurschap en nooit verstrekt aan derden.

  Automatisch donateur geworden, maar niet eens met de afschrijving? Stuur dan binnen 8 weken na afschrijving van het bedrag een e-mail naar info@oranjecomitehoogland.nl. Wij storten het bedrag dan zo snel mogelijk op je rekening terug.

  Wil je je machtiging voor volgend jaar opzeggen? Stuur dan vóór 31 december een e-mail naar info@oranjecomitehoogland.nl onder vermelding van je naam en je IBAN nummer.