We starten Koningsdag met de aubade, het Wilhelmus en de milieuvriendelijke (!) ballonnenwedstrijd in de overdekte manege van De Eemruiters aan de Engweg in Hoogland.

  • Vergeet niet om het wedstrijdkaartje in te vullen en in de melkbus bij de muziektent te stoppen!

Verkoop ballonnen
Vanaf 10.00 uur zijn ballonnen te koop bij het clubgebouw van De Eemruiters. Eén ballon + wedstrijdkaartje kost 1 Kroontje of is gratis als je donateur bent en je donateurspas ingevuld inlevert.

Aubade en Wilhelmus
Om 11.00 uur start in de overdekte manege de aubade met de (loco)burgemeester en met medewerking van muziekvereniging St. Caecilia. Het Wilhelmus wordt gezongen door Bram Brundel.

De ballonnenwedstrijd in de overdekte manege

Ballonnenwedstrijd
Om ongeveer 11.10 uur tellen we af en laten de kinderen hun ballonnen tegelijk los. Daarna besteden we aandacht aan Hooglanders die een lintje hebben gekregen en worden de 10 winnaars van de ballonnenwedstrijd bekend gemaakt. Zij krijgen een leuke prijs.

 

We houden rekening met het milieu

We weten dat ballonoplatingen schadelijk kunnen zijn voor het milieu. Daarom kiezen we bewust voor een milieuvriendelijke ballonnenwedstrijd. De ballonnen die worden opgelaten, vliegen niet de lucht in maar blijven in de nok van de overdekte manege hangen. Na afloop ruimen we alle ballonnen weer op.


  • vrijdag 27 april
  • 10.00 uur ballonnenverkoop, 11.00 uur aubade, Wilhelmus en ballonnenwedstrijd
  • overdekte manege  (Engweg)
  • alle leeftijden
  • een ballon + wedstrijdkaartje kost 1 Kroontje
    (of is gratis tegen inlevering van een ingevulde donateurspas)